New, new, new: NVM New Business-videoserie

New, new, new: NVM New Business-videoserie

NVM New Business is de titel van een vijfdelige videoserie, waarin NVM Business makelaars en taxateurs hun licht laten schijnen op het commercieel vastgoed in de Horeca en in de regio's Noord, West, Zuid en Oost. In de maanden mei en juni worden de video's via de NVM update, Vastgoedmarkt en social media gedeeld.

De wereld is de afgelopen vijftien maanden van links naar rechts geschud. Dat heeft zijn weerslag op iedereen en zeker ook op die van het commercieel vastgoed. Tijd voor een beschouwing én een vooruitblik van NVM Business-leden uit alle windstreken in Nederland. Dat doen we in de vorm van een videoserie met de toepasselijke naam “NVM New Business”, waarin de dynamiek en het economisch perspectief van de regio’s centraal staan.

Video-serie

In de vijfdelige videoserie NVM New Business praat presentator Roelof Hemmen - oud-BNR-presentator, tegenwoordig nieuwslezer van Radio538 - over de ontwikkelingen, kansen en uitdagingen van de vier regio’s in Nederland met NVM Business-experts aan tafel.

Henk Sluiter, NVM Business-lid en eigenaar van Adhoc Horecamakelaars, start deze serie als autoriteit op het gebied Horeca. Inhoudelijk sprak hij uitvoerig over de actualiteit in de sector, het leed in de sector om vervolgens vooral in etappes langs merken, concepten en kansrijke situaties te lopen. De rol van de NVM Business makelaar bleef hierbij zeker niet onderbelicht.

Bekijk hier de video met Henk Sluiter over de Horeca in relatie tot het commercieel vastgoed.

Dit artikel is gesponsord door NVM.