nieuws

Trainmore huurt vlakbij het Vondelpark

Transacties

Vanaf nu ook vierentwintig uur per dag trainen aan de Amstelveenseweg.

Trainmore huurt vlakbij het Vondelpark
Amstelveenseweg Amsterdam

TrainMore heeft weer een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten om het nieuwe concept: ‘TrainMore non-stop’ te realiseren. Vanaf augustus 2019 bevindt zich een 24/7 gym aan de levendige Amstelveenseweg vlakbij het Vondelpark in Amsterdam. De ruimte bedraagt circa 550 m2. Deze locatie wordt de zesde locatie van TrainMore in Amsterdam. TrainMore maakt deel uit van de Urban Gym Group waaronder ook de volgende fitnessconcepten vallen: ClubSportive en High Studios.

Appelhove Vastgoedadviseurs was bij de transactie betrokken. B&O Retail begeleidde de verhuurder in de transactie met Trainmore, Amstelveenseweg 136 te Amsterdam.

Reageer op dit artikel