Trainmore huurt vlakbij het Vondelpark

Trainmore huurt vlakbij het Vondelpark
Amstelveenseweg Amsterdam

Vanaf nu ook vierentwintig uur per dag trainen aan de Amstelveenseweg.

TrainMore heeft weer een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten om het nieuwe concept: 'TrainMore non-stop' te realiseren. Vanaf augustus 2019 bevindt zich een 24/7 gym aan de levendige Amstelveenseweg vlakbij het Vondelpark in Amsterdam. De ruimte bedraagt circa 550 m2. Deze locatie wordt de zesde locatie van TrainMore in Amsterdam. TrainMore maakt deel uit van de Urban Gym Group waaronder ook de volgende fitnessconcepten vallen: ClubSportive en High Studios.

Appelhove Vastgoedadviseurs was bij de transactie betrokken. B&O Retail begeleidde de verhuurder in de transactie met Trainmore, Amstelveenseweg 136 te Amsterdam.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.