nieuws

Goodman Nederland breidt zijn portfolio uit met 180.000 m2

Transacties

Goodman Nederland breidt zijn portfolio uit met 180.000 m2
Goodman, Lage Weide Maarssen

Goodman Nederland heeft vandaag tijdens de vastgoedbeurs Provada bekend gemaakt dat ze in het tweede deel van dit jaar tot 180.000 m2 nieuwe hoogwaardige distributiecentra op drie strategische locaties zal ontwikkelen.

Goodman Nederland heeft vandaag tijdens de vastgoedbeurs Provada bekend gemaakt dat ze in het tweede deel van dit jaar tot 180.000m2 nieuwe hoogwaardige distributiecentra op drie strategische locaties zal ontwikkelen.

Amsterdam

Naast de bouw van een nieuw depot voor DPD op industrieterrein De Nieuwe Liede vlakbij Amsterdam zal Goodman op deze locatie nog twee nieuwe distributiecentra ontwikkelen van in totaal 46.000 m2. De ruimte is flexibel met verhuur vanaf 7.900 m2.
Het industrieterrein De Nieuwe Liede is een logistieke hotspot vlakbij Amsterdam, op de kruising van de A9 en A200, en ligt centraal ten opzichte van de haven van Amsterdam en Schiphol Airport. De verkeersontsluiting loopt via de nieuw aan te leggen ringweg die aansluit op de N205 (Haarlem, Hoofddorp, Lisse en Den Haag) en de A9 richting Amsterdam, Alkmaar, Schiphol en Utrecht.

Oosterhout

In Oosterhout heeft Goodman 12,5 hectare grond geconsolideerd in wat nu het Goodman Oosterhout Logistics Centre zal zijn. Het terrein zal in fases worden herontwikkeld, beginnend met de realisatie van een hypermodern distributiecentrum van 70.000 m2. Het ligt strategische langs de A27, op het Vijf Eiken bedrijventerrein, tussen de belangrijke aanvoerroutes van de havens van Rotterdam en Antwerpen. Bovendien ligt het vlakbij de container terminals in Oosterhout en Tilburg, wat divers multimodaal transport mogelijk maakt.

Maarssen

Op het populaire bedrijventerrein Lage Weide in het hart van Nederland heeftt Goodman een locatie van 3,5 ha gekocht voor herontwikkeling. De sloop van de oude drukkerij is begonnen; Goodman zal hier een nieuw distributiecentrum van 25.000 m² ontwikkelen die perfect bereikbaar is vanaf de A2 en dichtbij de Container Terminal Utrecht.

Reageer op dit artikel