'Head Quarter' Den Haag voor groot deel verhuurd

'Head Quarter' Den Haag voor groot deel verhuurd
Wilhelmina van Pruisenweg 104 in Den Haag

UBS Real Estate heeft 2.160 m2 van haar kantoorgebouw 'Head Quarter'  aan de Wilhelmina van Pruisenweg 104 verhuurd aan diverse huurders.

Het kantoorgebouw ‘Head Quarter’ is gelegen in het Beatrixkwartier recht tegenover het Station Laan van NOI. ‘Head Quarter’ wordt gekenmerkt door een tijdloze architectuur met een doordachte hoofdopzet die zorgt voor een optimale flexibiliteit. Door de grootte en de afmetingen van de kantoorverdiepingen zijn deze ideaal om Het Nieuwe Werken toe te passen.

Als uitbreiding huurt Cornerstone Vastgoed circa 323 m2 kantoorruimte op de begane grond van de FR-vleugel van ‘Head Quarter’ met vijf extra parkeerplaatsen. Stichting Life Sciences Health – TKI huurt circa 434 m2 kantoorruimte op de derde verdieping van de EL-vleugel van ‘Head Quarter’ met zes parkeerplaatsen in de parkeergarage van het kantoorgebouw. TRM Oncology huurt circa 532 m2 kantoorruimte op de derde verdieping van de DR-vleugel van ‘Head Quarter’ en zeven parkeerplaatsen in de parkeergarage van het kantoorgebouw. Als uitbreiding op hun reeds gehuurde kantoorruimte in ‘Head Quarter’ huurt ICTU circa 438 m2 kantoorruimte op de derde verdieping en circa 431 m2 kantoorruimte op de vierde verdieping, beiden in de FR-vleugel. Het beschikbaar metrage van ‘Head Quarter’ bedraagt momenteel nog circa 750 m2 kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De parkeernorm is 1:70. COG Makelaars bracht bovengenoemde verhuur transacties namens verhuurder UBS Real Estate tot stand.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.