nieuws

Nieuwe huurders voor Tolweg 5 in Baarn

Transacties

Vijfennegentig procent van Tolweg 5 in Baarn is verhuurd.

Nieuwe huurders voor Tolweg 5 in Baarn
Tolweg-5-Baarn

DC Vastgoed heeft voor kantoorgebouw Tolweg 5 in Baarn recent huurovereenkomsten gesloten met Webheld, Het zakelijk hart, Yucel Methode en Weg-Kindertherapie. Hiermee is ruim 95 procent van het kantoorgebouw van ca. 3.000 m2 vvo en 32 parkeerplaatsen verhuurd. Naast bovengenoemde nieuwe huurders zijn o.a. de volgende bedrijven ook gevestigd op de Tolweg 5: KZA/PinkRoccade, Provider adviseur, Ipublications en Tunnel Safety Consults.
De Tolweg 5 biedt zowel klassieke kantoorruimte als flexkantoren. Het duurzame gebouw beschikt over energielabel A en is gelegen op bedrijventerrein De Drie Eiken nabij de A1.

Reageer op dit artikel