nieuws

Aldi huurt in winkelcentrum Crimpenhof te Krimpen aan den IJssel

Transacties

Van Herk Groep heeft een huurovereenkomst gesloten met supermarkt keten Aldi voor de winkelruimte aan het Raadhuisplein 116, gelegen aan de buitenzijde van winkelcentrum De Crimpenhof te Krimpen aan den IJssel. 

Aldi huurt in winkelcentrum Crimpenhof te Krimpen aan den IJssel

Het betreft hier het voormalig Emté filiaal, dat in een eerder stadium aangekocht was door Coöp-supermarkten, die het op haar beurt doorverkocht heeft aan Aldi.

In het vernieuwde winkelconcept staat vers centraal en heeft u door een nieuwe winkelinrichting, met onder andere nieuwe bewegwijzering en beter zicht door ledverlichting, een nog betere ervaring. Ook is er ruimere keus in groente en fruit. Het winkelcentrum is hierdoor een sterke trekker rijker.

Reageer op dit artikel