Sugar Fields 21 nog niet gebouwd, wel driekwart verhuurd

Sugar Fields 21 nog niet gebouwd, wel driekwart verhuurd
Sugar Fields Etten Leur

Het nieuw te ontwikkelen logistieke complex Sugar Fields 21 is al driekwart verhuurd.

Het complex in Etten Leur bestaat uit 70.000 m2 warehouse en daar van is  55.000 m2 warehouse verhuurd. Huurder is de internationale transporteur ID Logistics voor hun klant Mediamarkt. ID Logistics gaat vanuit dit logistieke complex de bevoorrading en distributie van 49 winkels verzorgen voor de Mediamarkt. Ze huren 53.500 m2 warehouse en 1.500 m2 kantoorruimte

DC Sugar Fields 21 wordt ontwikkeld op bedrijventerrein Vosdonk te Etten-Leur, een centrale locatie met directe toegang tot de A16, A17 en A50. Het complex is in het tweede kwartaal van 2019 gereed voor gebruik.

JLL heeft de verhuurder, Heylen Warehouses geadviseerd bij deze transactie. ID Logistics is juridisch geadviseerd door het team van Peter Huijbregts van LXA The Law Firm.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.