nieuws

Union verhuurt 3.000 m2 kantoorruimte in Eindhoven

Transacties

Union Investment Real Estate GmbH heeft 3.000 m2 in haar kantoorgebouw Aeroplaza aan Flight Forum 3000-3450 in Eindhoven verhuurd aan een Nederlands hightechbedrijf. Hiermee is het pand volledig verhuurd. 

Union verhuurt 3.000 m2 kantoorruimte in Eindhoven

Het bedrijf was op korte termijn op zoek naar een grote uitbreidingsmogelijkheid in Eindhoven. In Aeroplaza was per direct 3.000 m2 hoogwaardige kantoorruimte op één etage beschikbaar. Het kantoorgebouw is een van de grootste en meest prominente gebouwen op bedrijventerrein Flight Forum.

Een van de andere huurders in het pand is Itlity. Het IT-consultancy bedrijf huurde eind vorig jaar 2.900 m² in het kantoorgebouw.

Vastgoedadviseur Colliers International heeft Union Investment Real Estate GmbH begeleid bij beide transacties.

Reageer op dit artikel