NCIM huurt kantoorruimte in De Haag

NCIM huurt kantoorruimte in De Haag

AutoBinck Vastgoed Nederland heeft het kantoor aan de Rhone 30 in Den Haag verhuurd aan het Nederlands Centrum voor Interim-Management (NCIM).

Het object omvat 1.255 m2 kantoorruimte en 150 m² bedrijfsruimte, inclusief 32 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het kantoor ligt op een prominente plek aan de entree van bedrijventerrein Forepark. Op dit bedrijventerrein zijn onder meer het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), Kone Liften, Sligro en PostNL gevestigd. De NCIM Groep is gespecialiseerd in het uitvoeren van ICT-opdrachten, projecten en productontwikkeling op het gebied van projectmanagement, consulting, softwareontwikkeling en system management in technische omgevingen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde, in collegiale samenwerking met COG Makelaars, AutoBinck Vastgoed Nederland. De Lobel en Partners ‘real estate experts’ stond NCIM bij.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.