nieuws

Vascobelo opent café-brasserie in Utrecht

Transacties

Het Belgische koffiemerk Vascobelo opent binnenkort zijn eerste café-brasserie in Utrecht aan Nachtegaalstraat 52.

Vascobelo opent café-brasserie in Utrecht
Nachtegaalstraat 52 in Utrecht

Daarmee zal dit de achtste vestiging in Nederland zijn van Vascobelo. Het Vascobelo-café bevindt zich op de begane grond en kent een splitlevel. In totaal heeft het filiaal een oppervlakte van 120 m2 op de begane grond en 80 m2 in de kelder. De Nachtegaalstraat is een drukke winkelstraat en fietsroute tussen de Utrechtse binnenstad en de Uithof in de kapitaalkrachtige woonomgeving van het Maliekwartier.

Vascobelo bestaat bijna 25 jaar en is opgericht door de Belgische familie de Roeck. Naast de koffie richten ze zich met het concept op ontbijt, patisserie, lunch, borrels en events. Andere vestigingen zitten in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Haarlem. Verder kent Vascobelo ook nog meerdere zogehten grab & go-locaties in Nederland, waaronder in het kantoorpand Le Mirage aan de Vliegend Hertlaan in Utrecht.

Vascobelo werd geadviseerd door CBRE. De verhuurder, een particuliere belegger, werd geadviseerd door JB Retail.

Reageer op dit artikel