Shoeby met nieuwe winkel naar Purmerend

Shoeby met nieuwe winkel naar Purmerend
Shoeby in winkelcentrum Eggert Purmerend

Wereldhave heeft een overeenkomst gesloten met modeketen Shoeby voor een compleet nieuwe winkel in winkelcentrum Eggert in Purmerend.

De nieuwe winkel, met een totale oppervlakte van 257 m2, wordt ontwikkeld op de eerste etage tegenover Sportsworld. De opening van Shoeby Purmerend zal naar verwachting plaatsvinden in het najaar van 2018.

De formule van Shoeby past goed in het concept van convenience en experience shoppingcentra van Wereldhave. Zo zijn er al vestigingen van Shoeby in winkelcentra de Roselaar (Roosendaal), Emiclaer (Amersfoort), Koningshoek (Maassluis), Middenwaard (Heerhugowaard) en Sterrenburg (Dordrecht).

Met de ondertekening van de overeenkomst met Shoeby brengt Wereldhave de bezettingsgraad van winkelcentrum Eggert op 99,5 procent. In het proces werd Shoeby geadviseerd door Univast Retail.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.