Regus opent nieuwe vestiging in Amstelveen

Regus opent nieuwe vestiging in Amstelveen
Van Heuven Goedhartlaan 7-13 in Amstelveen

Regus heeft een overeenkomst gesloten met eigenaar Highbrook Investors voor de huur van 1.830 m2 in Parktoren aan Van Heuven Goedhartlaan 7-13 in Amstelveen.

De werkplekkenaanbieder huurt de negende en tiende verdieping van het kantoorgebouw. Regus wordt operator van het pand en zal naast kantoorruimten ook een bemande receptie en een business lounge aanbieden voor alle huurders in het multi-tenant gebouw. In het pand zijn verschillende huurders uit de zakelijke en financiële dienstverlening gevestigd.

Parktoren is een modern kantoorgebouw vlakbij Stadshart Amstelveen. Het totale vloeroppervlak bedraagt 9.870 m2. Het gebouw beschikt over een afgesloten parkeerterrein en een ondergrondse parkeergarage. Regus verwacht zijn nieuwe vestiging nog dit jaar te openen.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.