nieuws

Meesterbakker met beleefconcept naar Leidschendam

Transacties

Meester-patissier en -boulanger Robèrt van Beckhoven opent in 2019 een boulangerie en patisserie met cursusruimte van meer dan 800 m2 in Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Meesterbakker met beleefconcept naar Leidschendam
Bij Robert open bakkerij

Dat bericht Unibail-Rodamco-Westfield. Van Beckhoven, bekend van onder meer tv-programma’s als Heel Holland Bakt vestigt zijn concept op de eerste verdieping van versmarkt Fresh. Op de begane grond van Fresh opent hij eind 2018 al een kiosk.

Pirjo de Winkel, algemeen directeur van Bij Robèrt: “De ambitie en het ambachtelijke karakter van Fresh in de toekomstige Mall of the Netherlands passen uitstekend bij ons merk Bij Robèrt. Naast onze winkel in Oisterwijk zien we hier een uitgelezen kans om ook de Randstad kennis te laten maken met onze producten.’

Robèrt van Beckhoven is de laatste jaren meerdere malen benaderd om iets op een andere locatie te doen. Dat voelde nooit goed, omdat we geloven in het concept zoals we dat in Oisterwijk hebben neergezet. We willen mensen laten zien, proeven en vertellen wat we doen. Open en transparant. Dit was de eerste keer dat we het gevoel hadden dat we dat ook kunnen doen.’

In de open bakkerij kunnen bezoekers straks via een glazen wand zien en beleven hoe de ambachtelijke bakkersproducten worden gemaakt. Verder zal het team van Bij Robèrt proeverijen en cursussen organiseren om de liefde voor brood en patisserie te voeden. Duurzaamheid en het gebruik van de allerbeste ingrediënten staat centraal.

Reageer op dit artikel