nieuws

Cornus verhuurt kantoorpand in Poortugaal

Transacties

Het kantoorgebouw aan de Hofhoek 20-48 in Poortugaal is verhuurd aan Fluor Consultants, Fesco North West Europe en de Koninklijke Burger Groep.

Cornus verhuurt kantoorpand in Poortugaal
Hofhoek 20-40, Poortugaal

Het betreft totaal 3.800 m2 kantoor en 115 parkeerplaatsen verdeeld over 4 bouwlagen. Het kantoorgebouw ligt aan metrostation Poortugaal en nabij de A15, waardoor zowel de Rotterdamse haven als de stad goed bereikbaar zijn.

Fluor Consultants is een groot ingenieursburo en levert geïntegreerde diensten op het gebied van constructie en onderhoud aan de industrie. Fesco is het vertegenwoordigingskantoor van de Fesco Transportation Group. Koninklijke Burger Groep is een cargadoorsbedrijf en logistiekdienstverlener in Rotterdam.

Briq Real Estate trad op namens verhuurder Cornus Vastgoed uit Rotterdam. Fluor werd geadviseerd door Cushman & Wakefield en Koninklijke Burger Groep door CBRE.

Reageer op dit artikel