Retailers tekenen voor Winkelhart Etten-Leur

Retailers tekenen voor Winkelhart Etten-Leur
Winkelhart Etten-Leur

ASR Real Estate heeft namens het ASR Property Fund drie nieuwe overeenkomsten gesloten voor winkelpanden in het winkelcentrum Winkelhart Etten-Leur. Het gaat om Specsavers, Bakker Bart en La Bella Moda.

ASR heeft de huurdeals afgesloten namens het ASR Property Fund. Met huurder Specsavers is een overeenkomst afgesloten voor het winkelpand aan Hof van den Houte 156. De winkel is uitgebreid van 158 m2 naar 226 m2. Met La Bella Moda is een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor 158 m2 aan Hof van den Houte 154. Met Bakker Bart is een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor een winkelpand aan Hof van den Houte 160 van 211 m2.

Winkelhart Etten-Leur is een modern winkelcentrum met een dorpse uitstraling gelegen in het centrum van Etten-Leur. MVGM Bedrijfshuisvesting adviseerde ASR Real Estate bij de transactie met La Bella Moda. Specsavers werd geadviseerd door Colliers International Asset Services Retail tijdens de transactie.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.