nieuws

Retailers tekenen voor Winkelhart Etten-Leur

Transacties

ASR Real Estate heeft namens het ASR Property Fund drie nieuwe overeenkomsten gesloten voor winkelpanden in het winkelcentrum Winkelhart Etten-Leur. Het gaat om Specsavers, Bakker Bart en La Bella Moda.

Retailers tekenen voor Winkelhart Etten-Leur
Winkelhart Etten-Leur

ASR heeft de huurdeals afgesloten namens het ASR Property Fund. Met huurder Specsavers is een overeenkomst afgesloten voor het winkelpand aan Hof van den Houte 156. De winkel is uitgebreid van 158 m2 naar 226 m2. Met La Bella Moda is een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor 158 m2 aan Hof van den Houte 154. Met Bakker Bart is een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor een winkelpand aan Hof van den Houte 160 van 211 m2.

Winkelhart Etten-Leur is een modern winkelcentrum met een dorpse uitstraling gelegen in het centrum van Etten-Leur. MVGM Bedrijfshuisvesting adviseerde ASR Real Estate bij de transactie met La Bella Moda. Specsavers werd geadviseerd door Colliers International Asset Services Retail tijdens de transactie.

Reageer op dit artikel