Bristol vernieuwt winkel in Spijkenisse

Bristol vernieuwt winkel in Spijkenisse
Stadhuispassage in Spijkenisse

Bristol heeft op Provada een huurovereenkomst getekend voor een vernieuwde winkel in de Stadhuispassage in Spijkenisse.

De bestaande winkel wordt op dit moment door verhuurder CBRE Global Investors verbouwd, zodat het voldoet aan de nieuwe eisen van Bristol. De vernieuwde winkel wordt 1.200 m2 groot. Bristol is een discounter in schoenen en kleding. Het bedrijf heeft 129 winkels in Nederland en is druk bezig met het uitrollen van een nieuw winkelconcept. Hierbij bestaat de winkel uit verschillende kamers, waarin het volledige assortiment gepresenteerd wordt.

De winkel in Spijkenisse wordt ingericht volgens het nieuwe concept. Tijdens de verbouwing wordt de huidige ruimte gesplitst en worden er liften toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de bereikbaarheid wordt verbeterd. Tijdens de verbouwing gaat de winkel niet dicht. De werkzaamheden worden zo gepland dat consumenten kunnen blijven winkelen. De vestiging gaat 1 oktober officieel open. Eind mei liet Bristol nog weten twintig winkels in Nederland en België te sluiten komende tijd.

Vastgoedadviseur Colliers International heeft de transactie begeleid. De Design & Build afdeling van Colliers International begeleidt de verbouwing van het pand.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.