nieuws

Wereldhave verhuurt winkelruimte Heerhugowaard

Transacties

Wereldhave heeft vijf nieuwe overeenkomst gesloten van in totaal ruim 3.200 m2 winkelruimte in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard.

Wereldhave verhuurt winkelruimte Heerhugowaard
winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard

Voor de vernieuwing in het hart van het centrum werden nieuwe contracten afgesloten met C&A (1.500 m2), La Place (278 m2), Jeans Centre (290 m2), Big Bazar (780 m2), en Terstal (350 m2). De eerste winkels zijn inmiddels opgeleverd. Alle nieuwe winkels zijn medio 2018 geopend. De C&A-winkel wordt de derde vestiging in Nederland volgens het compleet vernieuwde winkelconcept.

Najaar van 2017 startte Wereldhave met de vernieuwing 4.500 m2 retail in het hart van het winkelcentrum. Midden in het centrum wordt een nieuwe passage gerealiseerd om de routing door het centrum te verbeteren. Winkelunits worden herverkaveld en logischer ingedeeld. Daarnaast worden faciliteiten toegevoegd en wordt de uitstraling van het centrum gemoderniseerd.

Inmiddels heeft Wereldhave 90 procent van de nieuwe winkelunits in Middenwaard verhuurd. Winkelcentrum Middenwaard is een overdekt winkelcentrum met 150 winkels, tien horecagelegenheden, een theater en bioscoop. Sinds de overname van Middenwaard in september 2015 heeft Wereldhave de bezettingsgraad van het winkelcentrum sterk verbeterd.

Reageer op dit artikel