nieuws

S. Oliver & Comma openen winkel Nijmegen

Transacties

Moderetailers s. Oliver en Comma hebben een winkel gehuurd in de Marikenstraat inNijmegen. De winkel van s. Oliver is 320 m2 groot. Comma huurt 144 m2 winkelruimte.

S. Oliver & Comma openen winkel Nijmegen
Marikenstraat in Nijmegen

Beide damesmodeconcepten openen de winkel nog dit voorjaar. De huurprijzen zijn niet bekendgemaakt, maar zijn marktconform. De Marikenstraat, met retailers als Douglas, Bever Zwerfsport, Jack & Jones, Etos en Boekhandel Dekker van de Vegt, is hiermee vrijwel geheel verhuurd. Eerder breidde Open32 zijn winkel aan de Marikenstraat uit, waarvoor Riverwoods zijn winkel verplaatste.

De Marikenstraat is deels eigendom van Pensioenfonds Metaal en Techniek vertegenwoordigd door MN en deels in eigendom van Pensioenfonds van de Metalektro vertegenwoordigd door Syntrus Achmea Real Estate & Finance. De belangen van verhuurder zijn vertegenwoordigd door KroesePaternotte.

Reageer op dit artikel