nieuws

Retailers tekenen voor winkelcentrum Roosendaal

Transacties

Wereldhave heeft drie nieuwe en een vernieuwde overeenkomst gesloten voor bijna 1.200 m2 aan winkelruimte in winkelcentrum Roselaar in Roosendaal.

Retailers tekenen voor winkelcentrum Roosendaal
winkelcentrum Roselaar in Roosendaal

Het overdekte winkelcentrum Roselaar omvat 28.000 m2 verdeeld over zestig winkels in het centrum van Roosendaal. In maart openen in het winkelcentrum nieuwe winkels van Shoeby (260 m2) en Scapino (750 m2), gevolgd door een nieuwe KPN-winkel (172 m2) in mei. Shoeby werd in het proces geadviseerd door Univast. KPN was eerder gevestigd in het centrum van Roosendaal en kiest voor het succes van de Roselaar. KPN werd hierbij geadviseerd door Brickstone.

Modeketen Norah (260 m2) zet het succes voort in een volledig vernieuwde winkel. In de tweede week van maart opende de nieuwe Norah haar deuren voor het publiek. Onlangs openden Rituals, Koncept en Sam&Co al hun deuren in de Roselaar. Na deze transacties is nog een beperkt aantal winkelruimtes beschikbaar.

Reageer op dit artikel