nieuws

Lidl opent supermarkt in Bilthoven

Transacties

Royal Properties Group heeft Lidl gecontracteerd voor een supermarkt in winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven.

Lidl opent supermarkt in Bilthoven
Lidl naar Kwinkelier Bilthoven

Lidl zal zich naast de supermarkt van Albert Heijn vestigen. Daartoe wordt een groot deel van de Kwinkelier geheel vernieuwd. Met de komst van de tweede supermarkt in het winkelcentrum ontstaat er een volledig supermarktaanbod van 4.000 m2. In het winkelcentrum van 15.000 m2 en een parkeergarage van bijna 500 parkeerplaatsen zijn onder andere Hema, Kruidvat, Primera, Hans Anders, Telecombinatie, Non-stop Fashion, Leonidas en andere winkels gevestigd.

De Kwinkelier wordt in opeenvolgende bouwfasen herontwikkeld. Ook de parkeergarage wordt gemoderniseerd met voorzieningen zoals een roltrap. De feitelijke start van de herontwikkeling werd mogelijk gemaakt door een essentiële grondverkoop door de gemeente in mei 2017. Verwacht wordt dat de tweede bouwfase eind 2018 wordt opgeleverd. In deze fase wordt ook een nieuwe winkelunit voor kledingwinkel Anna van Toor gebouwd plus nog vier winkels tussen de twee supermarkten aan het Kwinkelierplein.

Sebald uit Hoofddorp verhuurde de supermarkt namens eigenaar Royal Properties Group aan Lidl. The House of Development treedt op als ontwikkelaar van de Kwinkelier. Aannemer Cordeel uit Zwijndrecht zal deze bouwfase uitvoeren.

Reageer op dit artikel