nieuws

Happy Italy opent eerste vestiging in Zoetermeer

Transacties

Happy Italy heeft haar deuren geopend op het Stadhuisplein 21 in het Stadshart van Zoetermeer. De ‘fast italian’ formule is hiervoor een langjarige huurovereenkomst aangegaan met de gemeente Zoetermeer.

Happy Italy opent eerste vestiging in Zoetermeer

De horecaruimte op het Stadhuisplein heeft een oppervlakte van 830 m2, met een ruime terrasvoorziening. Op het levendige Stadshuisplein zijn reeds gevestigd restaurant Clooneys, De Vrienden van de Burgemeester, The Old Pall en Pavarotti.

De restaurantketen heeft de afgelopen maanden ook al vestigingen geopend in Groningen en Breda en zal binnenkort ook in Schiedam een vestiging openen. Happy Italy heeft al vestigingen in onder meer Rotterdam (drie) Hendrik Ido Ambacht, Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Kerkrade, Tilburg, Arnhem en Alkmaar.

De Mik Bedrijfshuisvesting trad op als adviseur van Happy Italy. De gemeente Zoetermeer werd begeleid door Adhoc Horecamakelaars.

Reageer op dit artikel