nieuws

Nieuwe huurders Gershwin Brothers

Transacties

De Zuidas maakt zich klaar voor de opening van de Gershwin Brothers. Op de begane grond is er ruimte voor horeca en een kantoor. Naast restaurant Loetje gaan koffiebar CoffeeConcepts en makelaar Engel & Völkers zich hier vestigen.

Nieuwe huurders Gershwin Brothers

De twee gebouwen George en Ira zijn ontwikkeld door Maarsen Groep en Zadelhoff. En hierin komen 160 woningen.

CoffeeConcepts vestigt zich op plaatsen waar werkende, reizende en studerende bezoekers te vinden zijn. Het bedrijf combineert de kernbegrippen work, coffee en food en past hierdoor goed op de Zuidas. De vestiging van 54 m2 opent in maart.

Makelaar Engel & Völkers in Amsterdam is onderdeel van een internationale organisatie. Het bedrijf heeft meer dan 700 kantoren in 38 landen. Engel & Völkers heeft er bewust voor gekozen om op de Zuidas hun derde kantoor te openen. Op deze locatie worden de komende jaren veel nieuwe woningen gebouwd en vanaf deze plek kunnen zij toekomstige klanten optimaal adviseren. Het kantoor van 175 m2 gaat in april open.

Eerder werd bekend dat Loetje haar vijftiende restaurant van 700 m2 opent op deze locatie. Loetje is een begrip in Nederland. Al meer dan 40 jaar genieten gasten onder andere van de bekende biefstuk. De officiële opening vindt plaats in maart.

Colliers International heeft Maarsen Groep en Zadelhoff geadviseerd bij de verhuur van deze ruimtes.

Reageer op dit artikel