Convergence Industry huurt bedrijfsruimte in Enschede

Convergence Industry huurt bedrijfsruimte in Enschede
Josink Kolkweg 23, Enschede

Convergence Industry heeft een huurovereenkomst gesloten voor 930 m2 bedrijfsruimte met kantoor aan de Josink Kolkweg 23 in Enschede.

Het betreft een modern bedrijfspand welke gelegen is op het bedrijvenpark Josink Es.

In januari 2010 werd Convergence opgericht als een spin-off bedrijf van de Universiteit Twente. Sindsdien heeft Convergence zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van klant specifieke meet- en regelsystemen voor vloeistoffen en gassen. Voor het merendeel worden deze systemen gebruikt voor onderzoek en kwaliteitsborging op het gebied van membraantechnologie.

De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door Boers & Lem Vastgoedconsultants.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.