nieuws

Wonam voegt 274 huurwoningen toe aan Amstel III

Projectontwikkeling Premium

Projectontwikkelaar Wonam heeft samen met stadsdeelbestuurder Zuidoost Dirk de Jager van de gemeente Amsterdam het startsein geven voor de bouw door UBA Bouw van twee woontorens in transformatiegebied Amstel III.

Wonam voegt 274 huurwoningen toe aan Amstel III
v.l.n.r.: Dirk de Jager, bestuurder stadsdeel Zuidoost Amsterdam, Jurgen de Reus (UBA Bouw) en Carolyn van Duijvendijk (Wonam) geven het officiële startsein voor de bouw van KARSP: twee moderne woontorens met in totaal 274 twee- en driekamerappartementen in Bullewijk, Amsterdam Zuidoost

Onder de naam KARSP worden er in de twee woontorens -ontwerp OZ architects- totaal 274 twee- en drie kamerappartementen gerealiseerd, grotendeels in het middensegment van de huurwoningmarkt. De huurprijzen zijn van 750 euro per maand voor de appartementen die in omvang variëren van 55m2 tot …