Decatlon naar Buikslotermeerplein in herontwikkeling Investore & Neoo

Decatlon naar Buikslotermeerplein in herontwikkeling Investore & Neoo
Buikslotermeer

Decatlon gaat een huurovereenkomst aan voor een winkel van 3500 m2, op het Buikslotermeerplein.

Investore Prime Retail en de Franse sportretailer Decathlon zijn een huurovereenkomst aangegaan voor een winkel van ca. 3.500 m2, gelegen op de eerste verdieping in winkelcentrum de Opgang in Amsterdam-Noord (onderdeel van winkelgebied Boven ’t Y).

NEOO verzorgt namens Investore de verhuur en de volledige (interne) herontwikkeling van winkelcentrum de Opgang. De verhuur aan Decathlon is onderdeel van een grotere herverkavelingsoperatie van het winkelcentrum, waarbij de Media Markt reeds in het najaar van 2018 is gepositioneerd op alleen de begane grond. De opening voor publiek zal naar verwachting eind 2019 plaatsvinden. NEOO werkt op dit moment aan de planvorming voor de laatste fase – herverkaveling van de leeggekomen units van Blokker, Big Bazar en Bruna en een upgrade van de passage – waarvan de werkzaamheden naar verwachting voor het einde van 2019 zullen worden afgerond.

Na de winkel bij de Johan Cruijff Arena wordt de winkel in Amsterdam-Noord de 2e Decathlon vestiging in Amsterdam en de negentiende vestiging in Nederland. Decathlon is wereldwijd marktleider in de sportmarkt en de Decathlon vestiging in Amsterdam Noord past perfect in de lange termijn visie van Decathlon Nederland.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.