nieuws

Wat ving ABN Amro voor Eurocommerce-pand Rijswijk?

Projectontwikkeling

Wat ving ABN Amro voor Eurocommerce-pand Rijswijk?
Lange Kleiweg 6-28 Rijswijk

ABN Amro heeft kantoorgebouw Da Vinci aan de Lange Kleiweg 6-28 in Rijswijk verkocht.

Dat meldt Colliers International, dat de verkoper adviseerde. Het uit 2009 daterende pand is 45.560 m2 groot, waarvan 30.300 m2 netto kantoorruimte. Het grootste deel staat leeg. Bij het object horen 432 parkeerplaatsen.

Het is een van de laatste panden uit de boedel van de failliete projectontwikkelaar Eurocommerce. De verkoop sluit volgens Colliers aan bij de veranderende structuurvisie en aantrekkende markt in de Plaspoelpolder.

De koopprijs bedroeg 16.000.000 euro, blijkt uit de akte van levering. De koper is herontwikkelingsbedrijf Bomans samen met Van der Valk Investments.

Reageer op dit artikel