Crijns koopt één na laatste kavel op Roerstreek-Zuid

Crijns koopt één na laatste kavel op Roerstreek-Zuid
Bedrijventerrein-Roerstreek-Zuid

Lowi Crijns van Forelle-sportgroothandel gaat in bedrijfsunits verhuren.

Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg B.V. (OML) heeft op 18 december een kavel van ruim 2.200 m2 op bedrijventerrein Roerstreek-Zuid aan hem verkocht. De heer Crijns – ook wel bekend van de sportgroothandel Forelle B.V. – gaat hier bedrijfsunits voor de verhuur ontwikkelen. De bouw van de units start naar verwachting begin 2019. Forelle is bij het grote publiek vooral bekend als specialist in de basketbal-accessoires en -kleding.

Laatste kavel op Roerstreek-Zuid

Op Roerstreek-Zuid heeft OML B.V. nu nog één kavel beschikbaar. Dit laatste kavel van circa 3.840 m2 is gelegen aan de Albert Einsteinweg en is geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 3.2. Op het nabijgelegen bedrijventerrein Oosttangent heeft OML nog wel diverse kavels te koop.

Lees meer over

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.