nieuws

Van der Vossen uit jury StiB Award 2018

Projectontwikkeling

Directeur Bart van der Vossen van architectenbureau Rijnboutt trekt zich per direct terug uit de jury van de Steden in Beweging (StiB) Award 2018.

Van der Vossen uit jury StiB Award 2018
Bart van der Vossen

Van der Vossens bureau is betrokken bij één van de genomineerde projecten die kans maken op de prijs. Het gaat om de herontwikkeling van het winkelcentrum De Barones in Breda, eigendom van de Kroonenberg Groep.

Hoewel juryleden zich mogen verschonen bij het bespreken van projecten waarbij zij zakelijk betrokken zijn, koos Van der Vossen ervoor zich volledig uit de jury terug te trekken. Dit om elke schijn van partijdigheid te voorkomen en de onafhankelijkheid van de prijs te waarborgen.

Vastgoedmarkt en Syntrus Achmea Real Estate & Finance, initiatiefnemers van deze jaarlijkse prijs, hebben respect voor het principiële standpunt van Rijnboutt-directeur Van der Vossen. Er wordt op korte termijn een vervanger van gelijk kaliber gezocht. De jury van de StiB Award 2018 wordt op vrijdag 6 april 2018 bij de vier genomineerden rondgeleid om zich een goed oordeel van het project te kunnen vormen.

Reageer op dit artikel