nieuws

Syntrus Achmea zet StiB Award voort

Geen categorie

De institutionele vastgoedbelegger Syntrus Achmea Real Estate & Finance zet in 2017 de Steden in Beweging (StiB) Award voort. De award is een prijs voor de meest succesvolle gebiedsversterking die bijdraagt aan het intensiveren van de vitaliteit en dynamiek van stad of dorp.

Syntrus Achmea zet StiB Award voort

Syntrus Achmea Real Estate & Finance hecht veel waarde aan het voortzetten van de StiB Award. ‘Wij vinden het belangrijk om stedelijke ontwikkelingen te stimuleren, die verbindingen tot stand brengen en voor een nieuwe dynamiek zorgen’,  zegt directievoorzitter Henk Jagersma. ‘Zij hebben een meerwaarde voor de gemeenten, voor de gebruikers én voor de institutionele beleggers op de achtergrond. Iedereen wordt blij van de winnaars van de afgelopen jaren.’

De prijs ging in 2015 naar het project De Hallen in Amsterdam, een jaar eerder werd de gebiedsontwikkeling Rotterdam Central District door de vakjury uitverkoren. In 2013 werd de prijs voor het eerst uitgereikt aan het project Inverdan in Zaanstad.

De StiB Award startte in 2013 als initiatief van vastgoedmanager WPM Groep ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van deze onderneming. Vastgoedmarkt was vanaf het begin als mediapartner bij de prijs betrokken. Na de fusie van WPM Groep en Colliers is besloten de prijs bij een andere partij onder te brengen.

Reageer op dit artikel