nieuws

Ivo Sweep naar Matrix Innovation Center

Loopbaan

Ivo Sweep naar Matrix Innovation Center
Ivo Sweep

Na een periode van twaalf jaar is op 11 juli 2019 Geert Haksteen als directeur van Matrix Innovation Center opgevolgd door Ivo Sweep.

Geert Haksteen is partner bij adviesbureau Stone22 en zal zich de komende jaren samen met zijn collega’s richten op verdere uitbouw van de activiteiten op het vlak van property management en development. Matrix’s nieuwe directeur, Ivo Sweep heeft brede ervaring in commercieel vastgoed en was onder meer werkzaam bij JLL, TCN en Ahold. De laatste acht jaar was Sweep actief als ondernemer, onder andere als medeoprichter van flexkantoorconcept Deskowitz en als adviseur op het gebied van ontwikkeling, exploitatie en marketing van commercieel vastgoed.

Matrix ontwikkelt en exploiteert kantoor- en laboratoriumruimte voor kennisintensieve bedrijven die zich vestigen op Amsterdam Science Park. Onder leiding van Haksteen werd de bestaande exploitatie verbeterd en werden twee bedrijfsverzamelgebouwen ontwikkeld, waarvan het tweede (MatrixVII) in maart 2019 is geopend. Recent werd gestart met de ontwikkeling van een volgend Matrixgebouw, dat naar verwachting begin 2022 zal worden opgeleverd.

De raad van commissarissen en de aandeelhouders danken Geert Haksteen voor de wijze waarop hij Matrix heeft geleid, vernieuwd en gepositioneerd voor de toekomst.

Reageer op dit artikel