nieuws

Paul Twigt naar L’Etoile Properties

Loopbaan

Paul Twigt (1975) is per 1 juni 2019 gestart als head of Property & Asset Management bij L’Etoile Properties in Amsterdam.

Paul Twigt naar L’Etoile Properties
Paul Twigt

Twigt is verantwoordelijk voor het gehele Property & Asset Management in de Benelux dat vanuit het kantoor Amsterdam wordt aangestuurd. Daarnaast maakt Twigt deel uit van het management team van L’Etoile Properties Nederland.

Twigt heeft veel ervaring in verschillende disciplines binnen het vastgoed en is in het verleden werkzaam geweest bij ING Real Estate, NSI en DTZ Zadelhoff. De laatste jaren is hij verantwoordelijk geweest voor het Asset & Investment Management van Marathon vanuit London, waardoor hij voor deze functie zal verhuizen naar Nederland.

Reageer op dit artikel