nieuws

Theo de Haas naar Kadans Science Partner

Loopbaan

Met ingang van 17 juni treedt bij Kadans Science Partner in dienst: Theo de Haas als senior Technical Advisor.

Theo de Haas naar Kadans Science Partner
Theo de Haas

De Haas zal toetreden tot het Kadans team en zich gaan toeleggen op het ondersteunen bij huisvestingsvraagstukken in de breedste zin des woords.

Met zo’n 35 jaar ervaring in ontwerp en advies op het gebied van bouw, inrichting en technische installaties voor hightech gebouwen kennen laboratoria voor hem nog slechts weinig geheimen. Theo de Haas zal nauw samenwerken met de afdelingen commercie, realisatie en beheer maar zal ook ingezet worden voor de buitenlandse expansie van Kadans. Met zijn kennis en ervaring op zijn vakgebied geldt hij als een senioriteit.

Theo werkt al jarenlang voor Royal HaskoningDHV als specialist Laboratory and Research Buildings en vanuit die functie werkt hij sinds 2012 nauw samen met Kadans Science Partner. Hij heeft bijgedragen aan de conceptuele ontwikkeling van multi tenant laboratoriumgebouwen en heeft tal van huurders intensief ondersteund bij de totstandkoming van hun laboratoria, cleanrooms of pilot faciliteit.

Kadans Science Partner

Kadans Science Partner richt zich op succesvolle exploitatie van bedrijfsverzamelgebouwen op en rondom science parks en universiteitscampussen. Kadans is momenteel eigenaar en beheerder van twee gebouwen op de TU/e Campus: Kennispoort en Meulensteen. Er bestaat een groeiende behoefte aan passende vastgoedoplossingen op het snijvlak van science en business. In juli 2017 sloot Kadans een joint venture met Oaktree Capital Management. Met de specifieke ervaring, het grote netwerk en de financiële slagkracht van Oaktree verwacht Kadans de portefeuille de komende jaren fors te laten groeien. Met posities in o.a. Wageningen, Nijmegen, Utrecht, Breda, Eindhoven en Helmond heeft Kadans een gedegen track record opgebouwd, die haar strategie onderschrijft. Inmiddels telt de portefeuille van Kadans meer dan 230 huurders in twintig gebouwen en acht kennisgebieden.

Reageer op dit artikel