nieuws

Matthijs Storm nieuwe CEO Wereldhave

Loopbaan

De raad van commissarissen van retailbelegger Wereldhave heeft Matthijs Storm aangedragen om per 1 augustus 2019  Dirk Anbeek op te volgen als CEO en managing director. 

Matthijs Storm nieuwe CEO Wereldhave

Storms is een internationaal ervaren vastgoedprofessional met uitgebreide kennis van onroerend goed en datatechnologie. Hij bekleedt momenteel de functie van Chief Investment Officer Real Estate & Head of Real Estate Investments en lid van het managementteam van Kempen Capital Management Investments (sinds 2011). Daarvoor bekleedde hij functies bij Clarion Securities (eigendom van ING Real Estate en daarna CBRE IM) en Fortis.

In kaart brengen

Tijdens zijn carrière heeft hij een breed scala aan vastgoedbeleggingen op alle continenten beheerd. In zijn huidige functie bij Kempen Capital Management heeft hij datatechnologie geïmplementeerd om eigenschappen, locaties en portfolio’s in kaart te brengen voor de gehele investerings- en activaselectieprocessen. De voordracht is volledig in lijn met het beloningsbeleid van Wereldhave en de ondernemingsraad van Wereldhave heeft een positief advies gegeven.

Begint 2019 maakte Anbeek zijn vertrek bij Wereldhave bekend. Hij heeft een functie aanvaard buiten de vastgoedsector.

Reageer op dit artikel