nieuws

Lars van Engelen veruit favoriet

Loopbaan

Lars van Engelen heeft zijn koppositie afgelopen week verder uitgebouwd. De 33-jarige projectdirecteur van Snippe Projecten heeft thans 40,44 procent van de stemmen in de strijd om de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2019. Een week geleden was dat 39,66 procent.

Lars van Engelen veruit favoriet
Lars van Engelen, projectdirecteur Snippe Projecten

In totaal zijn tot nu toe 2.087  stemmen uitgebracht op de website van Vastgoedmarkt. Daarvan krijgt Lars er 844.

Lieske van Pelt (29), asset manager Retail bij CBRE Global Investors, volgt met 688 stemmen oftewel 32,97  procent (was 33,10 procent).

Niraj Sewraj (32), stadsontwikkelaar BPD Europe, bekleedt de derde plaats met 203 stemmen (9,73 procent). David Menkveld (31), senior consultant Corporate Real Estate Solutions Colliers International,  neemt de vierde positie in met 178 stemmen (8,53 procent). Hekkensluiter Sjoerd Groen, partner abcnova, vergaarde 174 stemmen (8,34 procent).

De race is nog niet helemaal gelopen. Tot en met 9 april kunnen lezers en bezoekers van de website van Vastgoedmarkt  hun stem uitbrengen op een van de genomineerden voor de halve finale. De vijf genomineerden moeten bovendien ook een blog schrijven, een vlog maken en een stelling formuleren tot de eerste debatronde tijdens de alumni avond van de ASRE, donderdagavond 11 april in de lounge van de ASRE aan de Jollemanhof 5 te Amsterdam.

Eerste  debat

Onder leiding van moderator Anouschka la Heij verdedigen de genomineerden in het eerste debat  hun stellingen. Deze staan in het teken van ‘ontwikkelen en transformeren’, tevens het thema van de alumni avond. De hele debatronde duurt 45 minuten.

De jury zal na afloop van het debat een cijfer geven, dat voor 30 procent meeweegt in de eindscore. De stemming van het publiek telt voor 20 procent mee. Daarnaast heeft de jury al van tevoren een cijfer gegeven voor de blog (30 procent). De stemming op internet weegt voor 20 procent mee. Deze vier cijfers samen bepalen welke drie kandidaten doorgaan naar de finale.

Tweede debat

Het slotdebat van de twaalfde editie van de Young Talent Award vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2019 in de Rai Amsterdam op donderdag 6 juni om 10.30 uur in de stand van Vastgoedmarkt. Na het juryberaad vindt de feestelijke uitreiking plaats op de stand van funda.

Reageer op dit artikel