Herbert Bosch weg bij BPD

Herbert Bosch weg bij BPD
Herbert Bosch

Herbert Bosch, regiomanager bij BPD gaat samen met Michiel Polman voor zichzelf beginnen.

Na brede ervaring opgedaan te hebben bij Bouwfonds (BPD) als regiomanager stapt Herbert Bosch in een nieuw avontuur als ondernemer. Samen met Michiel Polman bundelt hij zijn krachten en wordt mede-eigenaar van SamenThuis Vastgoedontwikkeling. Het is een 100 procent onafhankelijke, klantgerichte ontwikkelaar.

Gespecialiseerd in kleinschalige complexe opgaven

In alle plannen staat respect voor de natuurlijk omgeving en duurzaamheid erg hoog in het vaandel. Door vanuit een lange termijn visie samen te werken met diverse partners (architecten, aannemers, investeerders, etc.) heeft SamenThuis Vastgoedontwikkeling de beschikking tot alle benodigde middelen om locaties risicodragend te verwerven en te ontwikkelen

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.