Flip Kerkhoven draagt Provada over

Flip Kerkhoven draagt Provada over

Oprichter en algemeen directeur Flip Kerkhoven van Provada droeg op 15 maart 2019 de vastgoedbeurs Provada over aan de nieuwe eigenaar Peter Schreuter.

Flip Kerkhoven (70) nam veertien jaar geleden het initiatief voor het oprichten van de vakbeurs Provada in de RAI Amsterdam. Met veel enthousiasme, overtuiging en passie heeft Kerkhoven met zijn team Provada tot een succes van formaat gemaakt. Met de vijftiende editie in aantocht, heeft het grootste vastgoedplatform van de Benelux een vaste positie verworven in de agenda’s van de vastgoedprofessionals.

Peter Schreuter (48) is sinds 2006 werkzaam bij Provada en een bekend gezicht bij het publiek. Sinds 2013 maakt hij onderdeel uit van de directie. Flip is dan ook verheugd dat Peter het bedrijf voortzet en met het team. Provada de komende jaren verder gaat ontwikkelen als een platform organisatie.

Schreuter: 'We zullen nog meer de verbinding zoeken met andere (netwerk)organisaties, actief op het snijvlak van bouw & vastgoed en technologie. Dit zal niet alleen tot nieuwe samenwerkingen en activiteiten leiden maar ook een andere dynamiek in de organisatie brengen. Met de focus op vernieuwing en professionalisering van de organisatie kunnen we voor onze belangrijkste stakeholders relevant en waardevol blijven.'

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.