nieuws

Flip Kerkhoven draagt Provada over

Loopbaan

Flip Kerkhoven draagt Provada over

Oprichter en algemeen directeur Flip Kerkhoven van Provada droeg op 15 maart 2019 de vastgoedbeurs Provada over aan de nieuwe eigenaar Peter Schreuter.

Flip Kerkhoven (70) nam veertien jaar geleden het initiatief voor het oprichten van de vakbeurs Provada in de RAI Amsterdam. Met veel enthousiasme, overtuiging en passie heeft Kerkhoven met zijn team Provada tot een succes van formaat gemaakt. Met de vijftiende editie in aantocht, heeft het grootste vastgoedplatform van de Benelux een vaste positie verworven in de agenda’s van de vastgoedprofessionals.

Peter Schreuter (48) is sinds 2006 werkzaam bij Provada en een bekend gezicht bij het publiek. Sinds 2013 maakt hij onderdeel uit van de directie. Flip is dan ook verheugd dat Peter het bedrijf voortzet en met het team. Provada de komende jaren verder gaat ontwikkelen als een platform organisatie.

Schreuter: ‘We zullen nog meer de verbinding zoeken met andere (netwerk)organisaties, actief op het snijvlak van bouw & vastgoed en technologie. Dit zal niet alleen tot nieuwe samenwerkingen en activiteiten leiden maar ook een andere dynamiek in de organisatie brengen. Met de focus op vernieuwing en professionalisering van de organisatie kunnen we voor onze belangrijkste stakeholders relevant en waardevol blijven.’

Foto's

Reageer op dit artikel