Carlo Welten naar Colliers

Carlo Welten naar Colliers
Carlo Welten

Op 1 maart is Carlo Welten (33) gestart bij vastgoedadviseur Colliers International als associate.

In deze rol wordt hij verantwoordelijk voor de aansturing van de Agency activiteiten van het kantoor in Eindhoven en wordt hij het aanspreekpunt voor opdrachtgevers in het zuidelijk deel van Nederland. Carlo heeft meer dan twaalf jaar ervaring in de nationale en internationale vastgoedwereld en werkte de afgelopen vier jaar bij Merin. Hier gaf hij het laatste jaar als regiomanager leiding aan het Asset Management team.

Robert Kok, Head of Agency bij Colliers International Nederland: 'Het bieden van excellente service aan (internationale) vastgoedinvesteerders en het verder uitbouwen van de dienstverlening in de regio is een van onze belangrijkste strategische doelstellingen. Met de komst van Carlo halen we een expert in huis die met zijn netwerk en ondernemerschap deze ambitie helpt vorm te geven. Wij zijn daarom erg trots dat hij de overstap maakt en een belangrijke rol vervult in de toekomst van Colliers.'

Carlo Welten: 'De dynamische verandering die Colliers heeft ingezet en de ambitieuze doelstellingen voor de gehele regio, trekken mij erg aan. Daar wil ik graag deel van uit maken en in mijn nieuwe rol kan ik daar vol enthousiasme aan bijdragen'.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.