nieuws

Vijf toppers genomineerd voor Young Talent Award

Loopbaan

Vijf toppers genomineerd voor Young Talent Award

De jury van de funda in business/ Vastgoedmarkt Young Talent Award 2019 heeft vijf kandidaten gekozen. De winnaar ontvangt een trofee en van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) een opleidingscheque.

Uit de voordrachten door lezers van Vastgoedmarkt zijn de volgende kandidaten  genomineerd:

Lars van Engelen (33), projectdirecteur Snippe Projecten

Sjoerd Groen (30), partner abcnova

David Menkveld (31), senior consultant Corporate Real Estate Solutions Colliers International

Lieske van Pelt (29), asset manager Retail CBRE Global Investors

Niraj Sewraj (31), stadsontwikkelaar BPD Europe.

Zij zullen de komende maanden met elkaar strijden om de titel funda in business /Vastgoedmarkt Young Talent 2019.

De genomineerden zullen laten zien wat zij aan vakkennis en vaardigheden in huis hebben en of zij beschikken over een goed netwerk in de vastgoedsector. Zij laten van zich horen in blogs op Vastgoedmarkt.nl en online stemmen verzamelen. Lezers en bezoekers van de website kunnen vanaf 19 februari tot en met 4 juni hun stem uitbrengen op een van de genomineerden.

Jury

De jury had het dit jaar extra moeilijk door het record aantal aanmeldingen en bovenal de kwaliteit van het aanstormend talent. De jury bestaat uit: Jan Werkman, commercieel directeur funda (voorzitter); Peter Helfrich, Head of North-West Europe, Senior Managing Director Patrizia; Jessie Wagenaar, Directeur Verkoop en Gebiedsmarketing  BPD Ontwikkeling; Tim de Vries Consultant Office Agency Cushman & (winnaar 2018); en Erik Wiegerinck, senior redacteur Vastgoedmarkt.

De vijf genomineerden zullen een blog schrijven, een vlog maken en een stelling formuleren tot de eerste debatronde tijdens de alumni avond van de ASRE, donderdagavond 11 april in de lounge van de ASRE aan de Jollemanhof 5 te Amsterdam. Het onderwerp van de blog is vrij.

Eerste  debat

Onder leiding van moderator Anouschka la Heij verdedigen de genomineerden in het eerste debat  hun stellingen. Deze staan in het teken van ‘ontwikkelen en transformeren’, tevens het thema van de alumni avond. De hele debatronde duurt 45 minuten.

De jury zal na afloop van het debat een cijfer geven, dat voor 30 procent meeweegt in de eindscore. De stemming van het publiek telt voor 20 procent mee. Daarnaast heeft de jury al van tevoren een cijfer gegeven voor de blog (30 procent). De stemming op internet weegt voor 20 procent mee. Deze vier cijfers samen bepalen welke drie kandidaten doorgaan naar de finale.

Tweede debat

Het slotdebat van de twaalfde editie van de Young Talent Award vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2019 in de Rai Amsterdam op donderdag 6 juni om 10.30 uur in de stand van Vastgoedmarkt.In de aanloop naar de finale moeten de drie finalisten nog een blog schrijven, waarvoor de jury een punt geeft.

De winnaar wordt op drie onderdelen bepaald: het aantal stemmen op de website (een derde) en de jurycijfers voor de inzet in het tweede debat (een derde deel) en het cijfer voor de blog (een derde). Na het juryberaad vindt de feestelijke uitreiking plaats op de stand van funda.

Reageer op dit artikel