nieuws

Dirkzwager benoemt twee partners in vastgoedpraktijk

Loopbaan

De vastgoedpraktijk van advocatenkantoor Dirkzwager heeft er per 1 januari 2019 twee nieuwe partners bij: Anouk Bisseling en Jasper Molenaar.

Dirkzwager benoemt twee partners in vastgoedpraktijk
Anouk Bisseling

Bisseling is toegevoegd notaris vastgoed. Zij is sinds 2007 werkzaam op de afdeling Notariaat- Overheid en vastgoed. In 2015 is zij toegevoegd notaris geworden en heeft zij de praktijk van Walter Jansen overgenomen die per 1 juli 2015 met pensioen is gegaan. Bisseling houdt zich bezig met verschillende facetten van het commerciële vastgoed, zoals de overdracht van bedrijfsonroerend goed en de vestiging van zakelijke rechten. Zij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van energierecht, met name in de registratie en overdracht van netwerken.

Molenaar is advocaat overheid & vastgoed.  Hij is in 2005 beëdigd als advocaat en sinds 2008 op de sectie Overheid en Vastgoed van Dirkzwager. Hij is gespecialiseerd in het omgevingsrecht en milieurecht (Grotius 2012- 2013 cum laude). Jasper adviseert onder meer aan ontwikkelaars, gemeenten en woningcorporaties omtrent bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen en aanpalende publiek- en privaatrechtelijke vraagstukken zoals publiek private samenwerkingen en overheidsaansprakelijkheidsrecht.

Foto's

Reageer op dit artikel