nieuws

Chantal Spruit wint FMN Student Award 2018

Loopbaan

Met haar onderzoeksrapport ‘Facility manager, hier krijg je energie van’ is Chantal Spruit van de Haagse Hogeschool gisteren uitgeroepen tot winnaar van de FMN Student Award 2018

Chantal Spruit wint FMN Student Award 2018

Zij heeft een gebruikerslabel ontwikkeld dat facility managers helpt beter te sturen op het energiegebruik van gebouwen. De winnaar werd gekozen door de deelnemers aan het FMN Connect XL Congres ‘DNA: Discover New Ambitions’ dat plaatsvond bij Deltion College in Zwolle.

De FMN Student Award wordt toegekend aan die bachelor- of masterscriptie met de meeste impact op of relevantie voor het facilitaire vakgebied. Voor de award waren dit jaar in totaal vijf studenten genomineerd.

De winnaar  wordt in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan een internationaal FM Event in Europa. Bijvoorbeeld: World Workplace Europe 2019 of EFMC 2019. Daarnaast zijn er voor zowel de winnaar als alle genomineerden nog andere prijzen te winnen, zoals een jaar lang gratis lidmaatschap van FMN en de mogelijkheid om een op het onderzoek gebaseerd artikel te publiceren.

Reageer op dit artikel