nieuws

Mattijs Grondman en Jacques Bink naar Capital Value

Loopbaan

Per 1 oktober zijn Mattijs Grondman en Jacques Bink in dienst getreden als vastgoedadviseur bij Capital Value.

Mattijs Grondman en Jacques Bink naar Capital Value

Grondman (40) zal zich met name richten bij Capital Value op advies en transactiebegeleiding aan woningcorporaties en zorginstellingen. Hij heeft ruime ervaring bij diverse woningcorporaties, waar hij op interim basis diverse posities heeft ingevuld, waaronder portfoliomanager, beleidsadviseur, verkoopmakelaar en adviseur markt & strategie.

Bink (27) zal zich vooral bezighouden met de advisering en transactiebegeleiding bij nieuwbouwontwikkelingen en zal daarnaast ook de beleggersdesk ondersteunen. Hij werkte eerder als vastgoedadviseur bij Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel