nieuws

CBRE breidt Eindhovense team uit

Loopbaan

CBRE heeft voor zijn Eindhovense kantoor Robert van der Sommen benoemd tot associate director Advisory & Transaction Services Agency Offices. Bart Eerden is in Eindhoven aangesteld als consultant.

CBRE breidt Eindhovense team uit
Robert van der Sommen

Dat maakt CBRE bekend in een persbericht. Robert van der Sommen maakt de overstap van JLL Eindhoven, waar hij associate director was van het Tenant Representation & Agency Offices-team. Van der Sommen heeft ruim tien jaar ervaring met aan- en verhuur en aan- en verkoop van commercieel vastgoed, met een specialisatie in kantoren. Eerder werkte hij onder meer voor Cushman & Wakefield als senior adviseur.

Bart Eerden is afkomstig van Cushman & Wakefield Eindhoven. Hij heeft ruim drie jaar ervaring in onder meer de verhuur en verkoop van kantoorruimte in Zuid-Nederland. ‘De regio Eindhoven heeft de sterkst groeiende economie in Nederland. Er liggen veel kansen in dit gebied. Met de komst van Robert en Bart spelen we in op de toenemende vraag uit de markt en zijn wij in staat onze integrale dienstverlening nog beter voor onze opdrachtgevers in te zetten’, verklaart Eric Harmsen, associate director CBRE Eindhoven.

Reageer op dit artikel