nieuws

Segro benoemt nieuwe Business Unit Director

Loopbaan

Segro, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed,  heeft Jim Hartley aangesteld als nieuwe Business Unit Director voor Noord-Europa.

Segro benoemt nieuwe Business Unit Director
Jim Hartley

Hij zal in deze rol verantwoordelijk zijn voor Segro’s portfolio in Duitsland, Oostenrijk, België en Nederland.

Hartley, die sinds 2001 bij Segro werkzaam is, was eerder joint venture directeur van het Segro European Logistics Partnership (Selp). Selp is een 50:50 samenwerking tussen Segro en de Canadese Public Investment Board. In deze rol heeft Hartley een belangrijke rol gespeeld bij de creatie en ontwikkeling van de Selp-portefeuille, waarvan het beheerd vermogen 3 miljard euro omvat. Vóór deze functie bekleedde hij zeven jaar lang verschillende functies in het Verenigd Koninkrijk voordat hij in 2008 naar Europa verhuisde.

De portfolio waar Hartley als Business Unit Director Noord-Europa toezicht op houdt, bestaat uit voornamelijk grootschalige warehouses en stedelijke logistieke hubs met een totaaloppervlakte van meer dan 1,5 miljoen vierkante meter verspreid over de voornaamste logistieke hotspots in Noord-Europa.

Reageer op dit artikel