nieuws

Ramon Hermans wint Vastgoedmarkt Golf Trophy 2018

Loopbaan

Ramon Hermans van Keystone Vastgoed heeft de Vastgoedmarkt Golf Trophy 2018 gewonnen. Het jaarlijkse invitatiegolftoernooi vond voor de twintigste keer plaats van 20 tot en met 23 juni op de golfbanen rond de Portugese stad Vilamoura.

Ramon Hermans wint Vastgoedmarkt Golf Trophy 2018
Groepsfoto, Vastgoedmarkt Invitatietoernooi 2018

Op donderdag 21 juni startte het toernooi op de mooie golfclub Old Course met de spelvorm individueel Stableford. Anders dan voorgaande jaren, is de totaalscore van de eerste twee speeldagen bepalend voor de eindstand. Gerbrand Osinga (HYS Legal) was met een score van 33 punten de dagwinnaar en was daardoor de grote favoriet voor de eindzege. Hermans sloot vrijdag 22 juni de tweede en tevens laatste spelronde af op de uitdagende golfbaan Vale do Lobo – Royal Course met een eindscore van 62 punten. Gerbrand Osinga sloot deze dag ook met een eindscore van 62 punten af, maar doordat zijn handicap hoger was en hij deze tweede speeldag minder punten behaalde, is hij tweede geworden. Edwin van Wilsum (Van Wilsum Vastgoedbeheer) heeft dit jaar niet de titel kunnen behouden en is met 61 punten derde geworden.

Neary en longest

Vrijdag ging de prijs voor de neary – de afslag die het dichtst de pin nadert – op hole 7 van Vale do Lobo – Royal Course naar Edwin van Wilsum. Hij sloeg van grote hoogte over een vijver tot op anderhalve meter van de hole, gevolgd door een nette par. De prijs voor de longest ging dit jaar ook naar Edwin van Wilsum na een zeer goede slag op hole 17 (downhill) van ruim driehonderd meter.

Op zaterdag 23 juni werd op golfbaan Pinhal gespeeld. De spelvorm was wederom individueel Stableford, waarbij Wouter Zwetsloot (Cromwell Property Group) de dag overtuigend met een score van 40 punten won. De leiding van het toernooi was in handen van Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum en senior accountmanager Jan Vlastuin.

Dit verslag verscheen in Vastgoedmarkt van juli/augustus 2018.

 

Foto's

Reageer op dit artikel