Asre: nieuwe lichting MSRE-studenten afgestudeerd

Asre: nieuwe lichting MSRE-studenten afgestudeerd
19 MSRE-studenten lichting 2018

Negentien MSRE-studenten kregen op 31 mei 2018 in de Oude Lutherse kerk in Amsterdam hun diploma uit handen van bijzonder hoogleraar Vastgoedeconomie Peter van Gool van de Asre.

De MSRE-opleiding is het specialistische Masterprogramma van de Amsterdam School of Real Estate (Asre). De Amsterdam School of Real Estate scriptiejaarprijs voor de MSRE-opleiding werd toegewezen aan Christian van der Blonk voor zijn scriptie: Flexibiliteit gewaardeerd. De waarde van functieflexibiliteit van de stedelijke plint.

De MSRE-afgestudeerden van voorjaar 2018 zijn: Sijmen Adema (Taxatieteam), Bert-Jan Akkermans (Rijksvastgoedbedrijf), Iris van de Beek (HB Capital), Dirk Bekkers (NN Investment Partners), Christian van der Blonk (Stadkwadraat), Patrice Broersma-Lukken (Elkien), Jos Geurtjens (Kroonenberg Groep), Mark Geurtsen (Amvest Development), Tijmen Hamerslag (AM), Willem Heineke (CBRE), Annemarie de Jong (Annemarie de Jong Vastgoed), Peter van Marle (Syntrus Achmea Real Estate & Finance), Renske Miedema (Miedema Makelaardij), M. Peters (Defensie Vastgoed Management), Bas Pijl (Ministerie van Financiën), Michiel Smits (CBRE), Johannes van Ussel (Deloitte), Wim Verstappen (Wonen Limburg) en Sofie Woldring (Deloitte Real Estate & Partnerships).

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.