nieuws

Vester vertrekt bij Syntrus Achmea REF

Loopbaan

Rob Vester vertrekt na negen jaar als director Ontwikkelingsbedrijf bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij heeft besloten om een nieuwe wending te geven aan zijn carrière.

Vester vertrekt bij Syntrus Achmea REF
Rob Vester

‘Rob heeft een belangrijke rol gespeeld in de sterke groei van het ontwikkelingsbedrijf’, zegt directievoorzitter George Dröge. ‘Namens de directie dank ik hem voor zijn waardevolle bijdrage aan het bedrijf en wens ik hem veel succes in zijn verdere carrière.’ Vester was eerder werkzaam bij AM en Dura Vermeer.

De laatste tijd zijn er veel wisselingen aan de top bij de vastgoedvermogensbeheerder. In 2017 vertrokken directievoorzitter Henk Jagersma en winkelbeleggingsdirecteur René Vierkant. Nicole Maarsen trad voorjaar 2017 aan als directeur Vastgoedbeleggingen.

Reageer op dit artikel