nieuws

Michael Dubois verlaat Bouwfonds IM

Loopbaan

Michiel Dubois treedt af als algemeen directeur van het bedrijfsonderdeel Residential Real Estate bij Bouwfonds Investment Management.

Michael Dubois verlaat Bouwfonds IM
Michiel Dubois

Naar nu blijkt heeft Michiel Dubois zijn functie als algemeen directeur van de business unit Residential Real Estate al per 31 december 2017 neergelegd in verband met de strategische heroriëntatie van Bouwfonds Investment Management (IM). Hij blijft tot 1 april 2018 verbonden aan Bouwfonds IM als adviseur van de raad van bestuur.

Ceo Jaap Gillis van Bouwfonds IM stelt dat onder de verantwoordelijkheid van Dubois het bedrijfsonderdeel Residential Real Estate is uitgegroeid tot een belangrijk pan-Europees platform voor woningbeleggingen in negen Europese landen voor meerdere institutionele beleggers. ‘Wij zijn Michiel zeer erkentelijk voor zijn inzet en persoonlijke bijdrage aan de successen van Bouwfonds IM.’

Voor zijn komst naar Bouwfonds in september 2004 werkte Dubois bij Lasalle Investment Management.

Reageer op dit artikel