nieuws

Camps van Borghese naar Keystone Vastgoed

Loopbaan

Ronald Camps (34) is per 1 maart in dienst getreden als projectontwikkelaar bij Keystone Vastgoed. Hij maakte de overstap van Borghese Real Estate, waar hij eveneens werkte als projectontwikkelaar.

Camps van Borghese naar Keystone Vastgoed
Ronald Camps

Ronald Camps gaat zich richten op de (her)ontwikkeling van diverse woningbouwontwikkelingen, waaronder de ontwikkeling van 350 woningen in de Cartesiusdriehoek in Utrecht en de herontwikkeling van een schoollocatie naar woningen in IJsselstein. Daarnaast zal hij zich richten op projecten in de eerste fase van acquisitie, planvorming, haalbaarheid.

De uitbreiding past volgens Keystone Vastgoed bij de gestage groei die de ontwikkelaar doormaakt. Keystone Vastgoed is in 2003 opgericht door Caspar Diepenhorst en Ramon Hermans. Het bedrijf heeft projecten gerealiseerd in onder andere Papendorp Utrecht, bedrijfspark Hoogoorddreef in Amsterdam Zuidoost, het voormalige hoofdkantoor van ABN Amro aan de Vijzelstraat in Amsterdam herontwikkeld.

Reageer op dit artikel