nieuws

Leslie de Ruiter volledig eigenaar R365 | Christie’s

Financieel

Makelaar Hans Veenhuijsen heeft zijn 50 procent belang in het exclusieve woninglabel R365 | Christie’s International Real Estate verkocht aan zijn compagnon Leslie de Ruiter.

Leslie de Ruiter volledig eigenaar R365 | Christie’s

Daarmee bezit De Ruiter – die eerder dit jaar al was ingestapt met 50 procent – nu 100 procent van de aandelen. Veenhuijsen (links op de foto) over de verkoop van zijn belang: ‘Ik wil me gaan richten op andere activiteiten zoals de website Inschrijvenwonen.nl, onderdeel van Inschrijven Nieuwbouw BV en een andere makelaarstak dat ik heb overgenomen: Century 21 Real Estate Ibiza.’ Veenhuijsen startte voor eigen rekening en risico met R365 in 2012 die inmiddels volgens hem marktleider is in het segment van zeer luxe koopwoningen.

De Ruiter is sinds 2002 tevens eigenaar van Hulstkamp Investments en Makelaars in Rotterdam. Hulstkamp Makelaars maakt onderdeel uit van het R365| Christie’s netwerk.

R365 | Christie’s International Real Estate is de ‘exclusive affiliate’ van Christie’s International Real Estate waaraan wereldwijd nu 1200 geselecteerde kantoren in 45 landen zijn aangesloten. Het is in ons land de grootste makelaar in exclusieve te koop staande woningen in de allerhoogste prijsklasse.

Christie’s is in Nederland ondermeer bekend van de verkoop van nieuwbouwprojecten zoals:  De Zalmhaven Rotterdam voor AM en Amvest; DAM3 Amsterdam voor Bouwmaatschappij Verwelius;  Pontsteiger Amsterdam voor Dura Vermeer en De Nijs Bouw;  CoolTower Rotterdam voor Ballast Nedam en U-Vastgoed; Sluishuis, STATE en Op Oostenburg Amsterdam voor VORM; en Bay House Rotterdam voor Frame Vastgoed.

Reageer op dit artikel