nieuws

Gebruik als pandeigenaar de M2 kantoorruimte calculator

Financieel

De m2 kantoorruimte calculator van SKEPP is een stukje extra service die je aan huurkandidaten kan bieden als pandeigenaar, operator of verhuurder van kantoorruimte.

Gebruik als pandeigenaar de M2 kantoorruimte calculator

Met de calculator stel jij de huurkandidaat op de hoogte van de benodigde m2 kantoorruimte. Zo weet jij als pandeigenaar precies welke kantoorruimte geschikt is voor de organisatie van de huurkandidaat.

De SKEPP M2 kantoorruimte calculator: wat kun je ermee?

De kantoorruimte calculator van SKEPP is eenvoudig in te stellen en geeft direct een berekening voor de benodigde m2 kantoorruimte voor de huurkandidaat. De calculator gaat als volgt in zijn werk: De huurkandidaat geeft aan hoeveel werkplekken er nodig zijn. Vervolgens maak je de keuze of de mensen economy-, comfort- of businessclass willen zitten. Aan de hand van deze gegevens worden de aantal m2 werkruimte berekend. Vervolgens kan er keuze worden gemaakt in benodigde aanvullende werkruimtes. Voorbeelden hiervan zijn: een coachruimte, vergaderruimte, pantry of loungehoek. Het aantal m2 dat aan de hand van de hierboven ingevulde gegevens nodig is voor de organisatie wordt vervolgens uitgerekend.

Ook ruimte om te vergaderen of loungen? En behoefte aan een receptieruimte?

De calculator houdt dus ook rekening met extra faciliteiten in een kantoorruimte. De benodigde hoeveelheid extra ruimtes geef jij eenvoudig aan in de calculator. Het aantal benodigde werkplekken is hoogstwaarschijnlijk het eerste dat er bij iemand op komt wanneer je start met het zoeken naar kantoorruimte. Maar het aantal pantry’s of het wel of niet willen van een presentatieruimte zijn ook belangrijke keuzes die leiden tot het vinden van geschikte kantoorruimte. Een ander belangrijk aspect kan zijn een receptiebalie waar een receptioniste gasten kan ontvangen. Ook dit is simpel aan te geven in de calculator. Of je nu zoekt naar kantoorruimte in Amsterdam of in pak ‘m beet Utrecht, Eindhoven of Groningen, de calculator doet zijn werk.

Terwijl je alle wensen invoert doet de calculator aan de rechterzijde zijn werk en wordt de totaal benodigde m2 berekend. Dit ontzorgt jou als verhuurder, want je hoeft geen te kleine of te grote ruimten aan te bieden. Wel zo prettig dat de potentiële huurder direct de juiste ruimte kiest, toch?

Met deze 5 simpele stappen voeg jij de SKEPP m2 kantoorruimte calculator toe aan jouw website

Ben je ondertussen als pandeigenaar, operator of verhuurder overtuigd van de voordelen van de calculator van SKEPP? Top! Want nu komen we ‘to the point’, want de SKEPP calculator kan jij eenvoudig installeren op jouw website! Volg onderstaand stappenplan en voeg de tool aan je website.

1. Scroll allereerst in het blog ‘Zoveel m2 kantoorruimte heb je nodig per persoon’ naar onderen en klik op de button ‘Bereken m2 kantoorruimte’;

2. Dan open de calculator als een pop-up in je beeldscherm. Je klikt de button met als tekst ‘calculator insluiten’ die je rechtsonder ziet en vervolgens opent een nieuw scherm;

3. Een extra service die SKEPP biedt is dat de tool in de eigen bedrijfskleuren getoond kan worden. Je kiest de kleuren voor de tekst, het accent en de achtergrond van de calculator. Daaronder zie je een voorbeeld hoe de calculator eruit komt te zien;

4. Kopieer daarna de insluitcode onderaan de pop-up;

5. De laatste stap is het implementeren van de insluitcode in de HTML van jouw website, daarna zal de m2 kantoorruimte calculator ook te vinden zijn op jouw website.

Heb je vragen over het toevoegen van de tool? Neem contact op met SKEPP!

Kom je er ondanks het nalopen van de stappen die genoemd zijn in dit blog niet uit? Geen probleem, SKEPP helpt jou graag met het succesvol toevoegen van de tool op jouw website. Neem contact op met SKEPP om ervoor de zorgen dat de tool alsnog op jouw website getoond wordt. We zijn bereikbaar op 085 – 877 05 19 of info@skepp.com. Veel plezier met de SKEPP m2 kantoorruimte calculator!

Reageer op dit artikel